Contact

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor de mogelijkheden.

Contact of offerte aanvragen

*Verplicht in te vullen
+31 (0)85 06 02 905 info@safetyconsult.nl Locatie Meidoornstraat 2 4043 MH Opheusden KVK: 66631742 BTW: NL002004373B97 TÜV Certified Functional Safety Professional ID: SFSP20010419

Doe de GRATIS CE-check!

Bent u benieuwd of de EG-verklaring van uw machine voldoet aan de eisen die de Machinerichtlijn 2006/42/EG stelt? Safetyconsult.nl biedt u eenmalig een GRATIS controle van uw EG-Verklaring van Overeenstemming aan. Vul het formulier in en upload uw EG-Verklaring van Overeenstemming. Binnen 5 werkdagen krijgt u een samenvattende rapportage met daarin de belangrijkste bevindingen. Er wordt een korte onderbouwing gegeven wanneer er zaken niet in orde zijn.
*Actievoorwaarden Deze actie kan op elk moment gestopt worden, bijvoorbeeld bij een overmatige belangstelling. Wij streven ernaar elke klant binnen 5 werkdagen van een inhoudelijke reactie te voorzien. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan ontvangt u hierover bericht met een nieuwe plandatum. De rapportage betreft alleen de beoordeling van de EG-Verklaring van Overeenstemming van uw machine of machinelijn. Een complete beoordeling van het Technisch Dossier maakt geen onderdeel uit van de actie maar kan altijd via een aanvullend traject worden aangeboden. Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend.

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
*Verplicht in te vullen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.