Ik ben machine­bouwer

en verantwoordelijk voor de CE-markering.

Bekijk hieronder onze producten en diensten.

Als machinebouwer en -verkoper bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van de machine. Zo moet een machine een CE-markering hebben en vergezeld worden door een EG-verklaring van Overeenstemming. Deze markering is verplicht en u geeft hiermee aan dat uw machine voldoet aan de wettelijke eisen.
Machinebouwers moeten zich aan veel van die wettelijke eisen en regels houden. De zogenaamde essentiële veiligheids- en gezondheidseisen.

Het kan erg lastig zijn om hier uw weg in te vinden. Hoe zorgt u er dan voor dat u aan alle veiligheids- en gezondheidseisen voldoet? Om u te helpen aan deze eisen te voldoen kunt u safetyconsult.nl inschakelen. Wij kennen de eisen en voeren controles uit zodat uw technisch dossier aan alle eisen voldoet. En wist u dat het maken van een machine voor eigen gebruik ook onder de Machinerichtlijn valt? Ook dan moet u een CE-markering aanbrengen.

Is uw machine nog niet veilig voor gebruik? Dan geven wij u praktisch advies ter verbetering van de veiligheid. Er is altijd een passende oplossing voor uw specifieke situatie.

Producten & Diensten

CE-markering van A tot Z

CE-markering van A tot Z

Machinerichtlijn en Europese normen

Machinerichtlijn en Europese normen

Technisch dossier

Het Technisch Dossier

Risicobeoordeling en risicoreductie

Risicobeoordeling en -reductie

Neem contact met ons op!


+31 (0)85 06 02 905


Locatie

Meidoornstraat 2
4043 MH Opheusden

E-mail
info@safetyconsult.nl