Nieuwe machinerichtlijnen

Welkom bij Safety consult! Wij zijn uw vertrouwde partner voor alle aspecten van machineveiligheid. Ons team is trouw aan het creëren van een veilige werkomgeving voor uw werknemers. Of u nu een technische ontwerper en ontwikkelaar, technische bouwer of veiligheidskundige bent, wij staan klaar om u te ondersteunen bij het voldoen aan de juiste normen en voorschriften.

Wat zijn de nieuwe machinerichtlijnen?

De nieuwe machinerichtlijnen zijn recent bijgewerkte voorschriften die ervoor zorgen dat uw machines voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen. Ze zijn ontworpen om de veiligheid van uw werknemers te waarborgen en ervoor te zorgen dat uw machines aan alle relevante eisen voldoen. Bent u benieuwd of de EG-verklaring van uw machine voldoet aan de eisen die de Machinerichtlijn 2006/42/EG stelt? Bekijk hier onze gratis CE-check!

Nieuwe machinerichtlijnen

Waarom zijn ze belangrijk voor u?

Of u nu machines bouwt, gebruikt of eigenaar bent van een bedrijf, deze richtlijnen zijn van groot belang. Ze helpen u om een veilige werkomgeving te creëren voor uw team. Bovendien helpen ze u om aan de wettelijke regels te voldoen, zodat uw bedrijf in overeenstemming is met alle vereisten.

Hoe kan Safety Consult u helpen?

Ons team van experts is volledig op de hoogte van deze nieuwe richtlijnen. We staan klaar om u te ondersteunen bij het begrijpen en implementeren van de veranderingen. We zorgen ervoor dat uw machines aan de nieuwste eisen voldoen en dat u alle benodigde certificeringen verkrijgt.

We begrijpen dat het bijhouden van alle regelgeving een uitdaging kan zijn. Maar maakt u zich geen zorgen, wij nemen die last van uw schouders. Safety consult heeft ervaring in verschillende sectoren, dus we begrijpen de uitdagingen waar u voor staat.

Neem vandaag nog contact op

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen om uw bedrijf veiliger te maken. Samen werken we aan een veilige werkomgeving waar u en uw team met een gerust hart kunnen werken.

Het gezicht achter safetyconsult.nl

Marco Snoek is de oprichter van safetyconsult.nl. Hij is zelfstandig safety consultant en projectmanager met een achtergrond in de elektrotechniek. Daarnaast is hij trainer Machineveiligheid. Hij is HTS-E geschoold, Master of Science in automatisering en ICT en een TÜV Certified Safety Professional. Hij heeft veel ervaring in onder andere de havenindustrie, chemie-industrie, offset industrie, voedingsmiddelenindustrie en weg- en waterbouw. Maar ook in andere industrieën komt zijn kennis en ervaring goed van pas. In deze industrieën worden zowel vaste als mobiele machines gebruikt. Met zijn brede kennis heeft hij al vele opdrachtgevers in deze branches geholpen met het oplossen van complexe vraagstukken.

Marco begrijpt zowel de wereld van de operators van machines als de engineers doordat hij hun technische taal spreekt en hun denkwijze begrijpt. Door zijn ervaring weet hij waar de behoefte van stakeholders en opdrachtgevers op management en financieel niveau ligt. Om tot het beste resultaat te komen voor het bedrijf zal hij een brug slaan tussen de verschillende belevingswerelden. Daarin ligt de focus op goede communicatie, het overzien van het grotere plaatje en praktische en veilige projectresultaten.

Safetyconsult.nl is gecertificeerd

Geen machine of fabriekslijn is hetzelfde. Dat vraagt kennis en ervaring. Marco is TÜV gecertificeerd en gespecialiseerd in de wet- en regelgeving rondom de CE-markering van machines. Deze is vastgelegd in de Machinerichtlijn. Is uw machine(lijn) jonger dan 1995 of hebben er veranderingen aan een machine plaatsgevonden? Dan is een CE-markering verplicht.

Doe de gratis CE-check!   

Bent u benieuwd of de EG-verklaring van uw machine voldoet aan de eisen die de Machinerichtlijn 2006/42/EG stelt? Safetyconsult.nl biedt u eenmalig een GRATIS controle van uw EG-Verklaring van Overeenstemming aan. Vul het onderstaande formulier in en upload uw EG-Verklaring van Overeenstemming.
*Bekijk de actievoorwaarden.

Klik hier

Neem contact met ons op!


+31 (0)85 06 02 905


Locatie

Meidoornstraat 2
4043 MH Opheusden

E-mail
info@safetyconsult.nl