CE keurmerk controleren

Bij Safety Consult begrijpen we dat de veiligheid van uw machines van het grootste belang is. Het CE-keurmerk is een cruciaal element om ervoor te zorgen dat uw machines voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze gespecialiseerde diensten in CE-keurmerk controles zijn ontworpen om u gemoedsrust te bieden en ervoor te zorgen dat uw machines veilig en conform de wetgeving zijn.

Onze gecertificeerde expertise

Safety Consult is trots op het hebben van een TÜV-gecertificeerde consultant. Dit betekent dat onze professional hooggekwalificeerd is en erkend wordt op het gebied van machineveiligheid. Met onze certificering kunt u vertrouwen op praktisch advies dat aansluit op de nieuwste wetgeving en normen.

 

Praktijkgericht advies op maat

Bij Safety Consult geloven we in praktijkgericht advies. Geen standaardbenaderingen, maar oplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw machines en bedrijfsomgeving. We nemen de tijd om uw behoeften te begrijpen en bieden vervolgens advies dat niet alleen voldoet aan de eisen, maar ook naadloos geïntegreerd kan worden in uw dagelijkse bedrijfsprocessen.

 

Ervaring in diverse industrieën

Onze ervaring strekt zich uit over verschillende industrieën, van de haven- tot de voedingsmiddelenindustrie. We begrijpen de complexiteit van verschillende operationele omgevingen en kunnen daarom effectief inspelen op uw unieke uitdagingen.

Stapsgewijze controle van uw CE-keurmerk

Onze aanpak omvat een gedetailleerde, stapsgewijze controle van uw CE-keurmerk. We onderzoeken of uw machine voldoet aan de vereiste richtlijnen en normen, waardoor u zekerheid krijgt over de veiligheid van uw werkomgeving.

CE keurmerk controleren

Inleidend gesprek: We beginnen met een grondig gesprek om uw specifieke behoeften en machines te begrijpen.

Diepgaande inspectie: Onze deskundigen voeren een diepgaande inspectie uit om te controleren of uw machines voldoen aan de geldende normen en richtlijnen.

Advies op maat: Op basis van onze bevindingen bieden we praktisch advies op maat om eventuele tekortkomingen aan te pakken en de veiligheid te verbeteren.

Rapportage: U ontvangt een gedetailleerd rapport van onze bevindingen en aanbevelingen, zodat u volledig geïnformeerd bent over de status van uw CE-keurmerk.

 

Kies voor veiligheid, kies voor Safety Consult!

Safety Consult staat klaar om u te ondersteunen bij het controleren en waarborgen van uw CE-keurmerk. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij uw machines naar een hoger niveau van veiligheid kunnen tillen. Uw gemoedsrust begint hier.

Het gezicht achter safetyconsult.nl

Marco Snoek is de oprichter van safetyconsult.nl. Hij is zelfstandig safety consultant en projectmanager met een achtergrond in de elektrotechniek. Daarnaast is hij trainer Machineveiligheid. Hij is HTS-E geschoold, Master of Science in automatisering en ICT en een TÜV Certified Safety Professional. Hij heeft veel ervaring in onder andere de havenindustrie, chemie-industrie, offset industrie, voedingsmiddelenindustrie en weg- en waterbouw. Maar ook in andere industrieën komt zijn kennis en ervaring goed van pas. In deze industrieën worden zowel vaste als mobiele machines gebruikt. Met zijn brede kennis heeft hij al vele opdrachtgevers in deze branches geholpen met het oplossen van complexe vraagstukken.

Marco begrijpt zowel de wereld van de operators van machines als de engineers doordat hij hun technische taal spreekt en hun denkwijze begrijpt. Door zijn ervaring weet hij waar de behoefte van stakeholders en opdrachtgevers op management en financieel niveau ligt. Om tot het beste resultaat te komen voor het bedrijf zal hij een brug slaan tussen de verschillende belevingswerelden. Daarin ligt de focus op goede communicatie, het overzien van het grotere plaatje en praktische en veilige projectresultaten.

Safetyconsult.nl is gecertificeerd

Geen machine of fabriekslijn is hetzelfde. Dat vraagt kennis en ervaring. Marco is TÜV gecertificeerd en gespecialiseerd in de wet- en regelgeving rondom de CE-markering van machines. Deze is vastgelegd in de Machinerichtlijn. Is uw machine(lijn) jonger dan 1995 of hebben er veranderingen aan een machine plaatsgevonden? Dan is een CE-markering verplicht.

Doe de gratis CE-check!   

Bent u benieuwd of de EG-verklaring van uw machine voldoet aan de eisen die de Machinerichtlijn 2006/42/EG stelt? Safetyconsult.nl biedt u eenmalig een GRATIS controle van uw EG-Verklaring van Overeenstemming aan. Vul het onderstaande formulier in en upload uw EG-Verklaring van Overeenstemming.
*Bekijk de actievoorwaarden.

Klik hier

Neem contact met ons op!


+31 (0)85 06 02 905


Locatie

Meidoornstraat 2
4043 MH Opheusden

E-mail
info@safetyconsult.nl