Machineveiligheid

Safety Consult begrijpt als geen ander dat machineveiligheid van vitaal belang is voor uw bedrijf en het welzijn van uw medewerkers. Onze expertise in machineveiligheid, ondersteund door TÜV-certificering, plaatst ons in de voorhoede van veiligheidsadvies. Kies Safety Consult voor doelgericht advies en praktische oplossingen.

Gecertificeerde professionals voor uw veiligheid

De consultant is TÜV-gecertificeerd en brengt diepgaande kennis en ervaring met zich mee. Dit betekent dat u kunt rekenen op deskundig advies dat voldoet aan de hoogste normen van machineveiligheid. Uw veiligheid is onze topprioriteit.

Uitgebreide ervaring in diverse sectoren

Safety Consult heeft een rijke geschiedenis van succes in verschillende sectoren, waaronder de havenindustrie, chemie, voedingsmiddelen, en meer. Onze brede ervaring stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die specifiek zijn afgestemd op uw unieke behoeften en industriële context.

RI&E voor machineveiligheid

Onze diensten in machineveiligheid

CE-markering controles: Gedetailleerde controles om ervoor te zorgen dat uw machines voldoen aan de vereiste normen en richtlijnen.

Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E): Grondige analyses om potentiële risico’s in kaart te brengen en effectieve veiligheidsmaatregelen te adviseren.

Machinebouw en aanpassingen: Begeleiding bij het bouwen van nieuwe machines of het aanpassen van bestaande machines, inclusief CE-markering.

Kennissessies en training: Educatieve sessies voor management, inkopers, engineers en technici over machineveiligheid en CE-markering.

 

Praktisch advies, duurzame veiligheid

Onze benadering is gericht op praktisch advies dat direct toepasbaar is in uw dagelijkse bedrijfsvoering. We streven naar duurzame veiligheid, waarbij de implementatie van maatregelen soepel verloopt en blijvende resultaten oplevert.

 

Kies voor veiligheid, kies voor Safety Consult

Safety Consult staat paraat om uw partner te zijn in het waarborgen van machineveiligheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij uw bedrijf naar een hoger niveau van veiligheid kunnen tillen. Uw veiligheid begint hier.

Het gezicht achter safetyconsult.nl

Marco Snoek is de oprichter van safetyconsult.nl. Hij is zelfstandig safety consultant en projectmanager met een achtergrond in de elektrotechniek. Daarnaast is hij trainer Machineveiligheid. Hij is HTS-E geschoold, Master of Science in automatisering en ICT en een TÜV Certified Safety Professional. Hij heeft veel ervaring in onder andere de havenindustrie, chemie-industrie, offset industrie, voedingsmiddelenindustrie en weg- en waterbouw. Maar ook in andere industrieën komt zijn kennis en ervaring goed van pas. In deze industrieën worden zowel vaste als mobiele machines gebruikt. Met zijn brede kennis heeft hij al vele opdrachtgevers in deze branches geholpen met het oplossen van complexe vraagstukken.

Marco begrijpt zowel de wereld van de operators van machines als de engineers doordat hij hun technische taal spreekt en hun denkwijze begrijpt. Door zijn ervaring weet hij waar de behoefte van stakeholders en opdrachtgevers op management en financieel niveau ligt. Om tot het beste resultaat te komen voor het bedrijf zal hij een brug slaan tussen de verschillende belevingswerelden. Daarin ligt de focus op goede communicatie, het overzien van het grotere plaatje en praktische en veilige projectresultaten.

Safetyconsult.nl is gecertificeerd

Geen machine of fabriekslijn is hetzelfde. Dat vraagt kennis en ervaring. Marco is TÜV gecertificeerd en gespecialiseerd in de wet- en regelgeving rondom de CE-markering van machines. Deze is vastgelegd in de Machinerichtlijn. Is uw machine(lijn) jonger dan 1995 of hebben er veranderingen aan een machine plaatsgevonden? Dan is een CE-markering verplicht.

Doe de gratis CE-check!   

Bent u benieuwd of de EG-verklaring van uw machine voldoet aan de eisen die de Machinerichtlijn 2006/42/EG stelt? Safetyconsult.nl biedt u eenmalig een GRATIS controle van uw EG-Verklaring van Overeenstemming aan. Vul het onderstaande formulier in en upload uw EG-Verklaring van Overeenstemming.
*Bekijk de actievoorwaarden.

Klik hier

Neem contact met ons op!


+31 (0)85 06 02 905


Locatie

Meidoornstraat 2
4043 MH Opheusden

E-mail
info@safetyconsult.nl