CE-markering aanvragen

Bent u een fabrikant die zijn producten binnen de Europese Economische Ruimte (EER) wilt verkopen? Dan is het verkrijgen van de CE-markering van cruciaal belang. Bij Safety Consult begrijpen we dat dit proces complex kan zijn, maar we staan klaar om u te begeleiden bij elke stap bij een CE-markering aanvragen.

Waarom CE-markering aanvragen?

De CE-markering is niet alleen een wettelijke verplichting, maar het staat ook voor conformiteit met Europese regelgeving en de garantie van veiligheid en kwaliteit. Het aanvragen van de CE-markering geeft aan dat uw product voldoet aan de essentiële eisen die zijn vastgelegd in relevante Europese richtlijnen. Of u nu elektronica, machines, speelgoed, of andere producten produceert, het is van vitaal belang om dit keurmerk te verkrijgen.

 

Voor fabrikanten

Safety Consult is gespecialiseerd in het begeleiden van fabrikanten bij het proces van CE-markering aanvragen. Wij bieden een grondig CE-onderzoek van uw producten, helpen bij het opstellen van technische documentatie en zorgen ervoor dat uw product voldoet aan de specifieke eisen van de relevante richtlijnen. Of het nu de Machinerichtlijn, de EMC-richtlijn, of een andere van toepassing zijnde richtlijn is, wij hebben de expertise om u door het proces te leiden.

 

Het proces van CE-markering aanvragen

  1. Identificatie van toepasselijke richtlijnen: We helpen u bij het identificeren van de specifieke Europese richtlijnen die van toepassing zijn op uw productcategorie.
  2. Risicobeoordeling en conformiteitsevaluatie: Onze experts voeren een gedegen risicobeoordeling uit en evalueren de conformiteit van uw product met de geldende eisen.
  3. Technisch dossier opstellen: Wij assisteren bij het samenstellen van het technisch dossier, dat alle relevante informatie bevat over het ontwerp, de productie en de conformiteit van uw product.
  4. CE-markering aanbrengen en Verklaring van Overeenstemming: Na succesvolle afronding van het proces helpen wij u bij het aanbrengen van de CE-markering op uw product en het opstellen van de Verklaring van Overeenstemming.

Waarom kiezen voor Safety Consult?

Bij Safety Consult geloven we in het streven naar excellentie en veiligheid. Onze ervaren consultants, onder leiding van Marco Snoek, zorgen ervoor dat uw CE-markeringaanvraagproces soepel verloopt. Met uitgebreide kennis van diverse industrieën en een focus op praktische oplossingen staan wij garant voor een vlotte afhandeling van uw aanvraag.

CE-markering aanvragen

Neem nu contact op!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op met Safety Consult om te beginnen met het CE-markering aanvragen voor uw producten.

Het gezicht achter safetyconsult.nl

Marco Snoek is de oprichter van safetyconsult.nl. Hij is zelfstandig safety consultant en projectmanager met een achtergrond in de elektrotechniek. Daarnaast is hij trainer Machineveiligheid. Hij is HTS-E geschoold, Master of Science in automatisering en ICT en een TÜV Certified Safety Professional. Hij heeft veel ervaring in onder andere de havenindustrie, chemie-industrie, offset industrie, voedingsmiddelenindustrie en weg- en waterbouw. Maar ook in andere industrieën komt zijn kennis en ervaring goed van pas. In deze industrieën worden zowel vaste als mobiele machines gebruikt. Met zijn brede kennis heeft hij al vele opdrachtgevers in deze branches geholpen met het oplossen van complexe vraagstukken.

Marco begrijpt zowel de wereld van de operators van machines als de engineers doordat hij hun technische taal spreekt en hun denkwijze begrijpt. Door zijn ervaring weet hij waar de behoefte van stakeholders en opdrachtgevers op management en financieel niveau ligt. Om tot het beste resultaat te komen voor het bedrijf zal hij een brug slaan tussen de verschillende belevingswerelden. Daarin ligt de focus op goede communicatie, het overzien van het grotere plaatje en praktische en veilige projectresultaten.

Safetyconsult.nl is gecertificeerd

Geen machine of fabriekslijn is hetzelfde. Dat vraagt kennis en ervaring. Marco is TÜV gecertificeerd en gespecialiseerd in de wet- en regelgeving rondom de CE-markering van machines. Deze is vastgelegd in de Machinerichtlijn. Is uw machine(lijn) jonger dan 1995 of hebben er veranderingen aan een machine plaatsgevonden? Dan is een CE-markering verplicht.

Doe de gratis CE-check!   

Bent u benieuwd of de EG-verklaring van uw machine voldoet aan de eisen die de Machinerichtlijn 2006/42/EG stelt? Safetyconsult.nl biedt u eenmalig een GRATIS controle van uw EG-Verklaring van Overeenstemming aan. Vul het onderstaande formulier in en upload uw EG-Verklaring van Overeenstemming.
*Bekijk de actievoorwaarden.

Klik hier

Neem contact met ons op!


+31 (0)85 06 02 905


Locatie

Meidoornstraat 2
4043 MH Opheusden

E-mail
info@safetyconsult.nl