Safety consultants

Bij Safety Consult vinden we dat veiligheid de hoogste prioriteit moet hebben in elke organisatie. Wij zijn uw vertrouwde partner voor alle aspecten van machineveiligheid. Onze certification experts staan klaar om een veilige werkomgeving voor uw werknemers te creëren. Of u nu een technische ontwerper en ontwikkelaar, technische bouwer of veiligheidskundige bent, wij staan klaar om u te ondersteunen bij het voldoen aan de juiste normen en voorschriften.

Waarom kiezen voor onze safety consultants?

Onze oprichter, Marco Snoek, is een ervaren zelfstandig safety consultant en projectmanager met een achtergrond in elektrotechniek en een Master of Science in automatisering en ICT. Met een focus op verschillende sectoren, zoals de havenindustrie, chemie-industrie, voedingsmiddelenindustrie en weg- en waterbouw, heeft hij een uitgebreid inzicht van diverse industrieën.

Safety consult is gecertificeerd door TÜV, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste internationale veiligheidsnormen. Ervaart u uitdagingen bij de eisen die de Machinerichtlijn of Arbeidsmiddelenrichtlijn aan een machine stelt? Wilt u een oude machine aanpassen of bent u op zoek naar de juiste machine voor uw organisatie? Voor deze en andere vragen kunt u bij onze veiligheidsadviseur terecht. U kunt erop vertrouwen dat uw machineveiligheid in goede handen is. Safety consult begrijpt de behoeften van opdrachtgevers op management- en financieel niveau, en werken met u samen om uw bedrijf naar een hoger niveau van veiligheid te tillen.

Safety consultants

Onze diensten

Ondersteuning bij nieuwe aankoop: Safety consult begeleid u bij de aankoop van nieuwe machines die voldoen aan alle richtlijnen.

Machineveiligheid Certificering: Onze experts zorgen ervoor dat uw machines voldoen aan de relevante richtlijnen en normen, en helpen u bij het verkrijgen van CE-markeringen en EG-verklaringen van Overeenstemming.

CE-onderzoek van uw nieuwe machine: We voeren grondige risicobeoordelingen uit om mogelijke gevaren te identificeren en bieden praktisch advies om risico’s te minimaliseren en veiligheid te maximaliseren. Laat ons u gelijk helpen en bekijk hier onze gratis CE-check!

Neem vandaag nog contact op

Bij Safety Consult staat veiligheid voorop. Onze safety consultants zijn klaar om uw bedrijf te ondersteunen bij het voldoen aan alle veiligheidsnormen. Bescherm uw werknemers en uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor een veilige werkomgeving!

 

Het gezicht achter safetyconsult.nl

Marco Snoek is de oprichter van safetyconsult.nl. Hij is zelfstandig safety consultant en projectmanager met een achtergrond in de elektrotechniek. Daarnaast is hij trainer Machineveiligheid. Hij is HTS-E geschoold, Master of Science in automatisering en ICT en een TÜV Certified Safety Professional. Hij heeft veel ervaring in onder andere de havenindustrie, chemie-industrie, offset industrie, voedingsmiddelenindustrie en weg- en waterbouw. Maar ook in andere industrieën komt zijn kennis en ervaring goed van pas. In deze industrieën worden zowel vaste als mobiele machines gebruikt. Met zijn brede kennis heeft hij al vele opdrachtgevers in deze branches geholpen met het oplossen van complexe vraagstukken.

Marco begrijpt zowel de wereld van de operators van machines als de engineers doordat hij hun technische taal spreekt en hun denkwijze begrijpt. Door zijn ervaring weet hij waar de behoefte van stakeholders en opdrachtgevers op management en financieel niveau ligt. Om tot het beste resultaat te komen voor het bedrijf zal hij een brug slaan tussen de verschillende belevingswerelden. Daarin ligt de focus op goede communicatie, het overzien van het grotere plaatje en praktische en veilige projectresultaten.

Safetyconsult.nl is gecertificeerd

Geen machine of fabriekslijn is hetzelfde. Dat vraagt kennis en ervaring. Marco is TÜV gecertificeerd en gespecialiseerd in de wet- en regelgeving rondom de CE-markering van machines. Deze is vastgelegd in de Machinerichtlijn. Is uw machine(lijn) jonger dan 1995 of hebben er veranderingen aan een machine plaatsgevonden? Dan is een CE-markering verplicht.

Doe de gratis CE-check!   

Bent u benieuwd of de EG-verklaring van uw machine voldoet aan de eisen die de Machinerichtlijn 2006/42/EG stelt? Safetyconsult.nl biedt u eenmalig een GRATIS controle van uw EG-Verklaring van Overeenstemming aan. Vul het onderstaande formulier in en upload uw EG-Verklaring van Overeenstemming.
*Bekijk de actievoorwaarden.

Klik hier

Neem contact met ons op!


+31 (0)85 06 02 905


Locatie

Meidoornstraat 2
4043 MH Opheusden

E-mail
info@safetyconsult.nl